SIMICSKAMU? Vagy ez a valóság.
2018. március 14. írta: thejaszaic

SIMICSKAMU? Vagy ez a valóság.

Hello kedves olvasóm!

A napokban a közéleti hírek közt sorban robbannak a 'bombák', egyre több, a Fidesz-KDNP pártszövetséget lejárató hír lát napvilágot Semjén luxusvadászataitól, Matolcsi 480.000.000-s villáján át a Kósa-féle titokzatos Euró-milliárdokig. A tegnapi hírt -melyet Kósa még könnyedén hárított egy "..kampány van..." dumával-, ma egy újabb tetézte Kósa vonatkozásában, mely egy 800.000.000.- Forintos ajándékozási átutalásról és különböző külföld bankok és befektetési cégek által Kósának adott jokogokról szólnak. HOPPÁCSKA! Az események sodrában keletkezett néhány magvas gondolatom. Íme:

NOS, VANNAK, AKIK ÚGY GONDOLJÁK, HOGY SIMICSKA LAJOS KASZÁLTA el tegnap (aztán meg ma) a druszáját. És jó a párhuzam. No nem azért mert tegnap már nekem is többször eszembe jutott, hanem mert tényleg jó! Gondoljatok csak bele:

- A mi jó S. Lajosunk felrúgja a barátságot az O. Viktor nevű haverjával. Állítólag azért, mert O. túl szorosra fűzte a barátságot P. Vlagyimrrel. El is jön hamar a G nap, majd S. Lajos megy a levesbe. A Közgépet kibasszák mindenhonnan, és S. Lajos más érdekeltségei is súlyos veszteségeket kénytelenek elkönyvelni. Médiabirodalma szűkülni kezd, hiszen a Metro újság eltűnik, a plakáthelyeket hol lebontják, hol visszaépítik és ClassFm sem folytathatja. (Pedig az tényleg jó volt.) A Fidesz pedig nagy tenyérdörzsölés közepette elintézettnek tekinti ezt az ügyet, új oligarchák kaszálnak már a régi réteken. (Közben S. Lajos laposakat lépked, csendben.)

Lenyilatkozza itt-ott, hogy ő nem hülye, nem akar meghalni, nincsenek semmiféle bizonyítékai O. Viktor és bandája ellen, csak élné az életét, hagyják őt békén.

Ám a G nap után röviddel a Hír TV és a Magyar Nemzet hangot vált, elkezd valódi médiaként valódi híreket közvetíteni, kritikus, és bár még mindig jobb oldali, de naprakész, szóval jó. Kiderül, hogy az index.hu sem Izraelé (ahogy sok radikális magyar korábban gondolta), hanem az is az S. Lajosé. S. Lajos azonban nem él vissza ezzel, csak közli. (Szerencsére ez a tény nem ártott meg az Indexek.)

na_ezt.png

A Közgép pert nyer az állammal szemben ám, már arról szólnak a hírek, hogy S. Lajos pénze fogytán, nem lesz elég a választásokig, hogy fenntartsa a média érdekeltségeit. (De, elég lesz, sőt.......szerintem ez is a nagy Simicskamu része.)
Ahogy az is amikor a G nap három éves évfordulóján az a hír, hogy S. Lajost a hajnali órákban rendőrök igazoltatják, amikor a saját tulajdonú, hófehér papírral leragasztott hirdetőoszlopaira az "...Orbán egy geci...." feliratot fújja fel ismét, retkes zakóban, nagy bolond részegen, békésen cigarettázva. Aztán megint csend.

A Fideszben az igazoltatás akkori híre nyilván jó hír, minden OK. úgy gondolják, S. Lajos végleg leírható, hisz megőrült.

És akkor -hogy, hogy nem- március idusa előtt pár nappal, a CÖF - CÖKA által 15-re szervezett BÉKEMENET (sic.) előtt kiugrik Kósa szekrényéből egy termetes csontváz. Nem is termetes, bazinagy' sőt, rohadt nagy és úgy tűnik, ez még csak a kezdet, mert míg K. Lajos a 13-án napvilágot látott közjegyzői okiratot mint kapus, még védte valahogy a kampánydumával', addig a mai, nyolcszázmillás okosság' már nem biztos, hogy ilyen jól fog menni a jó öreg K. Lajoskának, aki -az eddig tőle elhangzottak alapján- nem feltétlenül, vagy nem mindig az eszéről volt híres.

Nem szeretem a focit. De ez a meccs kezd engem is érdekelni. Már csak azért is, mert eldöntheti akár a bajnokságot is. ÁPRILISNYOLC'! Remélem segíthettem!

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr713737786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása