TROLLVADÁSZAT 3.
2017. február 20. írta: thejaszaic

TROLLVADÁSZAT 3.

Hello kedves Olvasóm!

Erre nagyon ma reggel nem is mondanék semmit. Tudom, nem nyitod meg! Ne is tedd! Semmiképpen! Nekem viszont 'hivatalból' kellett megtennem. Nos, a dolog úgy történt, hogy megnyitottam és akkor ilyen okádék lábkörmöket láttam hatot-nyolcat, egy egész monitornyit (és természetesen az ellenszerek reklámjait). Vagyis még csak nem is magát a 'HÍRT'! Ami ugye meg nem mellékesen nem az. Pontosabban nem létező hír! Mutatnám is: liptai1.png

Szóval a www.tenyek24.net a következő olyan oldal, amit kerülj el nagyon messziről. És annak érdekében, hogy senki más ne kattintson az oldalra, kérlek segítsd a munkánkat egy-egy megosztással, hogy más is értesülhessen, ennek az álságos oldalnak a létezéséről. Annak az oldalnak, amely nemcsak Liptai Klaudia halálhírével próbál keresetlen reklámokat 'értékesíteni', de ahogy néztem ugyanígy meghalt már itt a celeb Berki is.

Ugyanitt hivatalosan közlik, hogy nem lesz óraállítást (miközben meg lesz márciusban), megfejtették a Bermuda háromszög titkát és végül, de nem utolsó sorban -természetesen a felsorolás nem teljes- ugyanitt valaki egy zsír új Swiftet (ami alsó hangon három és fél - négy millió forint) szeretne elajándékozni. Az eszem megáll! Remélem ma is segíthettem!

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr9612239516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása