Kapjon Világtürelmi Nobelt!
2016. szeptember 07. írta: thejaszaic

Kapjon Világtürelmi Nobelt!

Ha volna a türelemnek Nobel Díja, akkor azt annak a baleseti helyszínelőnek kellene kiosztani, aki megpróbálta meggyőzni a balesetet okozó idős hölgyet arról, hogy az "Állj! Elsőbbségadás kötelező!" (STOP) táblánál nemcsak megállni kell, de időnként bizony illik is elsőbbséget adni. A lenti videóból minden kiderül:

Csak egy megjegyzés. A feladat az, hogy a rendőr és a vele ellentétes érdekű 'Neménvagyokahibásnéni' (aki vagy tényleg ennyire nem 'vágja', vagy neki meg egy Oscar-t kellene az alakításért kiszórni), valahogy közös nevezőre jusson.

rendőri türelem rendőr megmagyarázná ha lehetne feladat

Szerinted sikerült? Valószínűleg nem, ám ettől még ez a férfi egy igazi hős, egy valóságos, igazi autodidakta pszichiáter (mert annak is kell lenni egy ilyen helyzetben) megérdemli a Világtürelmi Nobel Díjat!

(forrás: 112NEWS)

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr8812154833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása