Hazugsággyár
2018. január 17. írta: thejaszaic

Hazugsággyár

Hello kedves olvasóm!

Az alant olvasható soraim először a facebookon jelentek meg, facepost' formájában, de mindenképpen szerettem volna a felháborodásomat (az eredeti bejegyzést kicsit kibővítve) szélesebb körben is terjeszteni, ezért ez a mai blogbejegyzés. Íme:

OLYAT TESZEK ÉPPEN, AMIT EGYÉBKÉNT -SZINTE- SOHA NEM SZOKTAM, NÉZEM A TV2 TÉNYEK CÍMŰ MŰSORÁT! Puszta szakmai érdeklődésből és azért, mert több forrásból kell azonos időben tájékozódni ahhoz, hogy megértse a környezetében zajló eseményeket a nép egyszerű fia. 

Azon túl, hogy fel nem foghatom: - hogy jönnek ki azok a szavak amik kijönnek Gönczi, vagy Marsi száján (biztosan van az a már szabad szemmel is jól látható összeg), el is gondolkodtattak a látottak.

494203-marsi_gonczi-w-e1462199309143-1.jpg

A Fidesz-KDNP-hez köthető hírműsor olyan sajátos -csúsztatásoktól, hovatovább hazugságoktól, pártpropagandától duzzadó- 'valóságot' tár a nézői elé, s azt olyan erővel tolja, hogy egyáltalán nem csodálkozom azon, ha valaki aki e buborékból 'nem lát ki' az manapság leginkább csak fél, retteg és gyűlöl. Ráadásul mindezt egyszerre!

Miközben néztem, arra jöttem rá, hogy ez kérem nem egy híradó! Ez kérem nem egy hírműsor! Még távolról sincs köze a tényszerűséghez, az objektivitáshoz, a kiegyensúlyozott tájékoztatáshoz!

A TV2 Tények egy szégyentelenül az emberek arcába hazudozó 'agymosógéppé' silányult médiatermékké vált! Egy csak és kizárólag a kormányzó párt érdekeit kiszolgálni képes, az újságírás legalapvetőbb szabályait is semmibe vevő propaganda eszközzé, mely a hasonló célból fenntartott volt közmédia után egyfajta második frontként lett felelős a hazai közvélemény -gyűlölködés szintjéig mélyült- megosztottságáért, és e megosztottság eszkalálódásáért!

tenyek_640x282.jpg

A 'hírműsor' első teljes harmada (itt ragadtam a kezembe a telefonomat, hogy a gondolataimat 'papírra vessem'), Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltjének sározásáról szólt. Szél Soros ügynök,  Szél nem vehet részt az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának ülésén (arról nem szól a fáma, hogy nincs olyan jogi eszköz, amivel ezt el lehetne érni), Szél hovatovább (legalább is a műsor ezt sugallta) egy hazaáruló, aki elől el kell titkolni a titkokat. Ugyanakkor nem tette hozzá egyik műsorvezető sem, hogy nincs Soros terv, hogy a magyar rendőrség  korábbi, széleskörű vizsgálata nem eredményezett semmilyen nemzetbiztonsági kockázatot sem Soros György, sem pedig az általa támogatott civil szervezetek vonatkozásában. Szél után hagytak egy kis időt Karácsony Gergelynek is (MSZP - Párbeszéd miniszterelnök-jelölt), akit -és még nagyon sok embert- egy bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható magyar rapper társaságában láttak............................egy korábbi tömegrendezvényen.

Érdekes, hogy nem is olyan rég még egyáltalán nem számított a Fidesznek Szél, vagy Karácsony, csak mióta hivatalosan is harcba szálltak Orbán székéért, illetve mióta ismert, hogy ma Magyarországon Szél Bernadett a legnépszerűbb politikus a közvélemény-kutatások eredményei alapján.

Ahogy nem mondták el azt sem, hogy nem létezik semmilyen hálózat sőt: -NA EZ A LEGÉRDEKESEBB- valahogy arról sem esett szó, hogy nem a nemlétező 'ügynökök', hanem maga (a kiszabott kvótát még túl is teljesítve) maga a Magyar Kormány fogadott be 1300 fő menekültet 2017-ben! Szóval van, amit a TV2 Tények mond, meg van a valóság!   

Kedves hírszerkesztők!

Önök nem közlik, hanem gyártják a híreket! Hát senki nem mondta maguknak, hogy amikor tartalmat állítanak elő, azt ésszel és tiszta szívvel kell csinálni? A hazugság rossz!!! Értem!? Gönczi Gábor Úr! Marsi Anikó Asszony! Árulják már el: - nem szégyenlik magukat? Önök ketten és a TV2 Tények minden egyes munkatársa a portástól a hírigazgatóig egyenként, személyesen is felelősek ezért!

Ha a mostani gyűlölködés szintet lépne és valami nagyon nagy baj történne, azért elsősorban (többek közt) Önök felelnének! Ha ez a valami bekövetkezne, Önök hogyan néznének azután a tükörbe? És most hogyan képesek rá!? Remélem ezúttal tényleg segíthettem. Önöknek is!

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr4013582359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása