A mellverdeső 'mélymagyaroknak'
2017. november 17. írta: thejaszaic

A mellverdeső 'mélymagyaroknak'

Hello kedves Olvasóm!

 Ma a kormánypropaganda egy friss, ropogós irgalmatlanul nagy és szégyenletes bakijára (upsz!) szeretném felhívni a tisztes figyelmedet. Íme:

AZON TÚL, HOGY EGY VALÓDI versenyben halott, kizárólag állami pénzen (a te pénzeden) működő, a regnáló hatalom propaganda gépezete által -a hatalom álláspontjának népszerűsítésére (kvázi az emberek hülyítésére)- létrehozott, magát újságnak nevező képződmény szarik a valóságra, továbbá azon túl, hogy a gépezet által kitalált hírekkel teletűzdelt, az objektivitást, a kiegyensúlyozott tájékoztatást hírből sem ismerő 'hírforrás' alternatív valósággal bolondítja a népet, mára már oda jutottunk el, hogy a 'lap' nemcsak a valósággal, de a történelemmel és főleg a MAGYAR IRODALOMMAL IS hadilábon áll.

mi.jpg

A Magyar Idők a Sárosdi ügyben egyébként is folyamatosan azon van (annyira azért nem értem ennek az okát), hogy a bejelentést tévő színésznő értékét csökkentve, őt támadva bagatellizálja Marton és más zaklatók tettét. (Frusztrált egy hely lehet ez a Magyar Idők, ha ez az egyik legfontosabb visszatérő témájuk.)

De, hogy egy ilyen jellegű cikket úgy nyit, hogy egy híres magyar irodalmárnak tulajdonít egy másik híres magyar irodalmártól származó művet, az már tényleg mindennek a legalja! De tényleg!

Csokonai Vitéz Mihály: A reményhez. Vagy te tudsz valami újat, vagy én nem vagyok eléggé magyar te hülye gyerek!

Mert nem csak magadat égeted be (mondjuk magadat nagyon), hanem azt a szánalmas próbálkozást is, amit ti Magyar Időknek hívtok! Ülj le 'Paca' fiam (Pilhál György újságíró?), egyes alá.

Update: - ja! És nem veszi le a cikket, nem kér elnézést, kvázi nem ismeri el a hibát, kijavítja. Kijavítja baszod, mintha már először is jól írta volna! Nemcsak tanulatlan, műveletlen (ami azért egy újságírónál kellemetlen dolog lehet), de ostoba is! Meg a főszerkesztője is az. Még szerencse, hogy létezik ez az internet nevű izé, amelyik nem felejt.

mi3.png

Kedves olvasóm, remélem segíthettem. Ha te is egyetértesz a bejegyzést tartalmával, kérlek segítsd a munkámat egy megosztással. Köszönöm szépen.

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr4813292839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása