KONYHAORSZÁG!
2017. szeptember 19. írta: thejaszaic

KONYHAORSZÁG!

Avagy: - ébresztő emberek!

Hello kedves Olvasóm!

banankoztarsasag-300x300.jpgKépzeld, ma kitaláltam egy új társasjátékot! Nem bonyolult, kicsit hajaz a való életre, de sebaj, a játék nagyban segíthet, hogy már zsenge gyermekként elsajátíthassuk a szarrágás, a hazudozás, az aljasság, a harácsolás, és más 'mocsadékság' művészetét.

Először is alapítsuk meg a CUKROSKÁPOSZTÁSTÉSZTA' PÁRTOT! Vagy alapítsa meg aki akarja, nem ördögtől való az no'! Én -a másik játékos- meg közben létrehozom a KÁPOSZTÁSTÉSZTAŐRÖLBORSSAL' PÁRTOT. Ez a játék alapja. Aztán mindannyian kezdjünk el egyszerre adóforintokkal (adóhalpénzzel, adódénárral akármivel) rendelkezni, vegyünk médiát, kerüljünk felváltva hatalomra Konyhaországban (amit régebben még Konyha Köztársaságnak hívtak). A játék menete során, hazudjunk reggel, délben meg este, közben építsünk stadiont minden libalegelőn (a libák már úgyis mind megdöglöttek), majd kössük össze az egészet játékvonatokkal. 

A leghülyébbeknek időnként adjunk ingyen káposztatorzsát, meg riogassuk őket azzal, hogy az ételpolopokol_magyaristan_banankoztarsasag_fekete_1416.jpg mindenképpen odakozmál, ha néger a szakács, meg egyéb szarságokkal, persze kizárólag óriásplakátokon. A legokosabbaknak (és egyben a leghűségesebbeknek, legaljasabbaknak), értékelhető, érdemi, valós, látható teljesítmény nélkül az egész éttermet adjuk oda ingyen, (azt az éttermet amit amúgy a többiek pénzén vettünk) hadd gazdagodjanak még tovább.

Mindenki mást adóztassunk szarrá, aki ellent mond azt járassuk le, ugassuk le (közben vigyorogjunk egyfolytában a pofájába), meg börtönözzük be úgy, hogy közben a játékot az nyeri, aki hamarabb tudja tönkretenni Konyhaországot!  NA AZ LESZ CSAK A JÓ MÓKA! Szóval csak ésszel Kedves Olvasóm. Ne hagyd, hogy hülyítsenek, mert a dolgok jelen állása szerint rohadék itt mindegyik!  Tisztelet a kivételnek, remélem segíthettem. (Köszönet a képekért a www.polopokol.hu -nak)

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr7012877812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása