TROLLVADÁSZAT 7.
2017. március 16. írta: thejaszaic

TROLLVADÁSZAT 7.

Hello kedves Olvasóm!

  Azt hiszem, ezt én már nem úszom meg. Mármint, hogy rendszeresen kell reagálnom az ész nélkül megírt, majd  közzétett, valóságosnak látszó, ám mocskosul hazug, kizárólag a kattintásokért (így a reklámfelület értékesítéséért) és/vagy a migránsos hírekkel a félelem szinten tartásáért vívott ádáz küzdelem aljas hisztériakeltő magán-és állami hadjárat cikkeire.

Sajnos így van ez a mai napon is, amikor látom -az álhírek ellen harcot folytató (vagy inkább és főleg semmit nem csináló)- nagy közösségi oldalon a Facebookon, hogy a SZEMLELO.COM, vagy mi a szar, hivatkozva mint forrásra, a szintén egy létező on-line sajtóorgánumot címében a megtévesztés céljából utánzó fm3cafe oldalára, miszerint: - REJTÉLYES MOTOROS BANDÁK CSAPNAK LE A BŰNÖZŐ MIGRÁNSOKRA NÉMETORSZÁGBAN! Nem semmi, ám valószínűleg egyetlen szó sem igaz mindebből! Mindkét hivatkozott oldal, szinte szó szerint azonos tartalommal jelentetett meg egy cikket, idézem:

"....Sok olyan esetről hallani, hogy német motoros klubok veszik kezükbe a dolgokat és bosszút állnak a kisebb nagyobb törvénytelenségeket elkövető bevándorlókon. Az Express nevű kölni lap írja cikkében, hogy egyre több német városban alakulnak önszerveződésű motoros és rocker bandák, akik a Facebookon migránsbűnözők elleni rajtaütéseket szerveznek. Idén eddig ezer körüli azoknak az eseteknek a száma, amikor bevándorlók követtek el nemi erőszakot német nőkön. (Tényleg? De hát még csak március van és egy konkrét esetet sem tárt elénk eddig a sajtó! - a szerk.) A motorosok azt mondják a szám ennek a sokszorosa mert sok nő szégyenli felvállalni azt, ami vele történt, ezért nem fordul a rendőrséghez. A motorosok most azt mondják: Ha a rendőrség nem védi meg a német nőket majd megteszik ők és kiverik a városokból a muszlim migránsokat. ..."

Hát persze. "..sok olyan esetről hallani...." Ezután megjelenik egy rendkívül felkavaró fotó -ezzel a képpel osztódik a cikk is a Facebookon- amely nyilván ezen a motoros bandák tevékenysége nyomán az egy adott helyszínen maradt áldozatokat ábrázolja vérben, mindenben. De, hogy -legalább én ne- áruljak zsákbamacskát, mutatnám is. Ez itt a facebook megosztás:
a_szemlelo1.png

 

Ez a következő itt, a cikk és kapcsolódó fotó:

a_szemlelo2.png

És én ilyenkor általában elgondolkodom. Vajon csakugyan el lehetne követni nők, férfiak, gyermekek sérelmére, fényes nappal, bármelyik európai nagyváros utcáin ilyen súlyos bűncselekményeket melyek után ennyi halott, súlyos sérült hever az utcán? (Igen, tudom: - el lehet, de az meg minimum egy robbantás, mert más nem hagy ilyen 'nyomokat'.) És tényleg: - milyen rettentő tetteket hajthattak végre a képen látható sérült, vagy halott emberek korábban, amiért ilyen súlyos a 'büntetés'? Vagy csak ennyire durvák, azok a 'motoros bandák'?

És általában a gondolatot tett követi. A feladat a következő: - a cikkben megjelent fotó kiemel, azután Google Képek szolgáltatásba (melyben kép alapján, vagyis fordeítva is kereshetünk eseményekre) a kép beilleszt, az eredmény megvár.

Jelen esetben ez a szörnyű fotó 2016. március 19-én, Isztambulban, a Taksim sugárúton készült, közvetlenül egy a városban, ezen a helyszínen aznap végrehajtott terrortámadás után! Vagyis a képeken egy TERRORTÁMADÁS TÖBBNYIRE MUZULMÁN ÁLDOZATAIT látod! Semmi motoros, semmi banda, semmi Németország, semmi Angela Merkel!!!!

a_migrik2.png

Úgyhogy ismételten nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy ne olvasson és ne osszon meg semmit a szemlelo.com és az fm3cafe.hu oldalakról, vagy legalább ellenőrizze a hír forrását! Csak egyetlen perc az egész! Illetve arra, hogy ne dőljünk be mindenféle hangulatkeltő, vagy a reklámért BÁRMILYEN HAZUGSÁGOT bevállaló oldalaknak! Köszönöm szépen! Remélem ma is segíthettem!

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr4812342417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása