Hujber is 'odalett' ........ vagy mégsem?
2017. március 14. írta: thejaszaic

Hujber is 'odalett' ........ vagy mégsem?

   Hello kedves Olvasóm!

   Azt hiszem van baj! Nem is kis baj van, hanem nagy. Márhogy' nem csak úgy, vagy mondjuk nem az ország állapotában (ott is), de H. Ferenc fejében is összekuszálódtak a szálak egy kicsit 13-án reggel.

Történt, hogy a korábban már jobb időket is megélt színészt behívták a TV2 Mokka című reggeli bulvárműsorába, ahol arról szerették volna faggatni, hogy mi a helyzet vele és azzal a róla terjedő hírrel kapcsolatban, hogy kicsit besokallt (már megint) és a közeli jövőben külföldre kíván távozni, családostul.

Ferink -sejtelmes mosoly kíséretében-, először kissé köntörfalazva -vagy inkább egyetlen szót sem szólva, csak huncut mosolynak, amolyan összekacsintásnak szánt borzalmas grimasszal az arcán csak ült ott és nézett ki a fejéből-,  majd a szerkesztő-műsorvezetők unszolására akik kérték, hogy a rendelkezésére álló négy-öt percben ugyan fejtse már ki, az előzőeknél kicsit bővebben is a mondandóját, végül szóban is belefogott. (nyilván durván beszakítva ő már mondta a magáét előbb is, csak ezt sem a műsorvezetők, sem pedig a nézők nem hallhatták). Hát igen, ilyen ez a cucc. Szóval mondani kezdte, de inkább nem kellett volna.

Ugyanis az eredeti kérdést mégiscsak érintve elmondta, hogy kiválóan van, nincs besokallva, és esze ágában sincs elhagyni az országot, olyan nagyon jó most neki itt, de sajnos mégis mennie kell! Mennie kell, mert -elmondása szerint- a következő 10-20 évben egy küldetést kell teljesítenie, meg kell ismertetnie a világot egy hatalmas tévedéssel és ezt igazán kizárólag külföldön teheti meg, ám az elméletéről először -azzal, hogy annak kifejtésére kettő-négy perc nagyon kevés- semmit nem mondott, helyette ismét kedvesnek szánt vicsorgással tekintett az egyre rémültebb műsorvezetőkre, akik azért mégiscsak megpróbálták kiszedni Feriből az igazságot! Mármint Hujber igazságát.

Azt mindannyian tudjuk ugye (és tényleg nem kell messzire mennünk, elég, ha csak kis hazánkban nézünk körbe), hogy több alternatív valóság is létezik és egyesek ebben -például egy narancssárgában- élnek, mások meg abban (vagyis például nem narancssárgában), de szerintem arra, amit ezután Hujber Feri mondott, igazából nem volt senki sem kellőképpen felkészülve, még a sokat látott Pachmann Péter sem! 
(Részlet következik a propeller.hu cikkéből:)

".......Hujber végül csak előhozakodott vele, hogy biztos forrásból tudja: Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy 10 éves fiú, kora Stohl Andrása. Azt is megmagyarázta, hogyan jött rá minderre:

Végig figyeltem az életemet, mióta megszülettem. Amiről eddig a világ beszélt, tévedés. Jézust nem feszítették meg, egy 10 éves kisfiú halt meg. Innentől nekem nagyon sok a dolgom, el kell mennem külföldre, ott kell erről beszélnem

- közölte küldetése teljes tudatában a jobb napokat látott színész, hozzátéve: el tudná mesélni a történetet, elég borzalmas sztori, de erre nem elég a műsoridő.

Ma van az igazi húsvét hétfő, életemben először beszélgetni kezdtem a taxisofőrrel

- tette hozzá annak igénye nélkül, hogy ez bármennyire kapcsolódjon bármihez.

Tehát tegnap feszítették keresztre a kisfiút annak idején?

- kérdezett vissza Pachmann Péter, ám erre nem kaphattunk választ. Helyette Hujber belekezdett egy históriába a római színjátszásról és a nagyon fejlett technológiáról, meg a kisfiúról, akit a szárnyainál fogva függesztettek fel.

A végéig nem juthattunk el, de nyilván lesz, aki pszichiátriai beutaló helyett további műsoridőt ad szegény Hujber zagyvaságainak. Eközben minket, nézőket csendben, lassan elemészt a szekunder szégyen, már ha nem egyszerűen kiröhögjük, ami még szomorúbb. ......"

Erre a következtetésre jutott a cikk írója, de én továbbmegyek. Az szinte teljesen egyértelmű, hogy Hujber vett némi (vélem, nem kevés) tudatmódosítót magához, mielőtt vállalkozott volna a reggeli riportra. A hitvallás a zagyvaság, amit előadott -és ahogy azt előadta-, valamint az, hogy bevallottan korábban is küzdött drogproblémával, erre enged következtetni. Feri coming out-olt már párszor a múltban különböző kérdésekben, így a vásárolt érettségi bizonyítvány, vagy a drog témakörökben is. Mindig is szerettem az őszinteségét.

Ugyanakkor azért van itt még egy-két dolog. Az egyik, hogy nem áll messze tőle a celeblét', vagyis időnként előfordul, hogy eladja magát mindenféle szerencsétlen műsoroknak és/vagy a bulvársajtónak, azaz vannak időszakai amikor komolyabb teljesítmény nélkül keresi a pénzét. Nem haragszom rá ezért -én a néző- mert így legalább a ma futó kamu-realitykben megszólal néhány értelemmel is rendelkező ember.

A másik ilyen, hogy Hujber egy rendkívül intelligens ember, valamint kiváló és nagyon tehetséges színész, vagyis képes arra, hogy előálljon egy iszonyatosan nagy baromsággal, amit gyönyörűen felépítve ad elő bárhol, csakhogy róla beszéljenek. Vagyis a gondolatsor nem az, hogy Jézus egy színész volt, hanem az, hogy 1., - elterjesztem, hogy Ausztráliában szeretném folytatni, 2., - meg fogják kérdezni, hogy miért, 3., - bemegyek a TV stúdióba és ott előadok egy félelmetesen nagy faszságot és teszem mindezt úgy, hogy mindenki elhiggye: - szénné voltam tépve, amikor a reggel a TV-ben beszéltem. Több súlyos coming out-ot is túlélt már, ez is menni fog. Szerintem. Hmmmmmm.......................... nem rossz, nem rossz. Nem is olyan hülye ez a Hujber és kb.: a bulvár is hasonló módon működik.

Az igazat megvallva -tekintve, hogy kedvelem ezt a fiút- nem bánnám, ha ez utóbbi történt volna. Mert, ha az előző, akkor Feri hétfőn végérvényesen és visszavonhatatlanul beállt a Frabato, Mohaman (nyugodjék békében), Széles Gábor, vagy Pataki Attila nevével jelzett sorba azzal, hogy -mondjuk ki- végül hülyére drogozta magát.

UPDATE: Végül nekem lett igazam! Úgy értem sokkal inkább a második felvetésem mentén van a valóság, vagyis Hujber durván szívatta a Mokkát! És nemcsak tegnap, de még ma reggel is! A comment.com http://comment.blog.hu/2017/03/14/hujber_feri_szopatni_jar_a_mokkaba?dashboard_position=73120333 linken elérhető cikkéből minden kiderül!!!!!! Olvassátok el! De azért ízelítőül bevágnék néhány comment.com képet ide. Remélem segíthettem!

hujber6.jpghujber5.jpghuber3.jpghujber1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr1112336509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása