TROLLVADÁSZAT 6.
2017. február 21. írta: thejaszaic

TROLLVADÁSZAT 6.

Hello kedves Olvasóm!

Az új rovat, a Trollkiller-vonat úgy tűnik egy percre sem állhat meg. Azt mondjuk a legrosszabb álmomban sem gondoltam volna, hogy majd ennyi munkát ad, pedig ad. Na de mindegy is, ezt most csakazértis' megírom. Megjegyzem: - nem a munka nagysága miatt nyavalygok elsősorban, sokkal inkább azért, mert így sajnos arra, hogy igazán alkosson is az ember blogger fia, sokkal kevesebb idő marad.

Ma egy csodálatosan szar megosztást volt szerencsém látni. Annyira szar volt, hogy az már fájt. Először is megmutatnám:

capa.png

Óriás cápa. Hát persze! Nagyobb mint egy repülőgép hordozó. Hát hogyne! Szóval: - amíg a korábbi -bombasztikus hírekként tálalt, természetesen csak az adott oldalak által kreált- esetek hazugságok számomra azért voltak hajmeresztőek, mert ostoba, bunkó, sokszor kegyeletsértő módon próbálták a tartalomfogyasztót rávenni arra, hogy az oldalra kattintva az ott látható reklámokat durván az egyszeri internethasználó arcába tolva, a reklámozott termékekre kattintsanak, addig a fenti gyöngyszem 'csak' egyszerűen hülyének nézni a jámbor olvasót.

De olyan iszonyatosan hülyének, hogy az már felháborító! Következésképpen nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy jövőben soha, semmilyen körülmények között ne kattintsanak a www.vidnline.com oldalra, vagy azon belül az egymondatos hírhez csatolt videóra, ugyanis az azonnal (már a tartalom megtekintése előtt) a közösségi média felületén történő megosztást kér. Óráscápa........ nemáááááááááááár! Remélem segíthettem ma is!

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr5312277339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása