TROLLVADÁSZAT 4.
2017. február 20. írta: thejaszaic

TROLLVADÁSZAT 4.

Hello kedves Olvasóm!

Mondhatnám, hogy szomorú, ha ebben a rovatban egy nap alatt többször is jelentkezem, és az is, de nem ez a legfontosabb, amit el kell mondani erről. Sokkal inkább az, hogy a kattintás-, megosztás-, és likevadász oldalaknak annyira se szeri, se száma, hogy az már-már ijesztő.

Utoljára ma reggel jelentkeztem azzal, hogy egy kamu oldalt bemutassak -nem ezt- és máris itt a következő, ugyanis csak a mai napon a második ilyen 'hír' jött velem szemben a nagy közösségi felületen. Ugyanarról a helyről. Ami közös bennük: - valamelyik ismert sajtótermék, híroldal, televíziós híradó után nevezik el saját magukat. A reggeli agyatlanság a Tények után szabadon tények24-ként jelentkezik, ez utóbbi, pedig:

xfactor.png

......az origo-hirek.net AHONNAN ISMÉTELTEN CSAK NEM SZABAD MEGOSZTANI SEMMIT. Hozzáteszem, hogy az oldal tesztelésekor ott a legfrissebb hír 2016. 06. 25-ös, ennek ellenére mégis meg tudja futni a maga köreit a közösségi médiában egy-egy korábbi, bombasztikus híre valamije pont úgy, ahogy az ma délelőtt is történt. Remélem segíthettem.

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr9212275139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása