TROLLVADÁSZAT 2.
2017. február 15. írta: thejaszaic

TROLLVADÁSZAT 2.

Hello kedves Olvasóm!

Az előzmények ismerete nélkül itt egy gyors bevezető, hogy miről is lenne szó: - a blog ezen tegnap nyílt, de mára állandó rovata elsősorban olyan emberekkel foglalkozik, akik képesek arra, hogy egy-egy megrendítő, vagy sajnálatos esemény felett örömködve becsület- és/vagy kegyeletsértő jellegű kommentekkel árasszák el a közösségi médiát, egyúttal az álhíreket terjesztő, likevadász oldalakat is célba veszi.

Legutóbb a nagy vihart kavart autópályás rendőrségi ellenőrzés során bekövetkezett baleset kapcsán megjelent mocskos-szájú kommentelők kiemelésére került sor, ma pedig egy fotóval szeretnélek közelebb hozni a valósághoz. Íme:

hajos.png

Szóval a www.hirado-online.net (létező oldal, most teszteltem) a fenti gyöngyszemet osztotta meg a facebook-on. Néhányan még sajnálkoztak is.

Nos én nem, miután tudom, hogy Hajós András él és virul. A sors furcsa fintora, hogy pont aznap kampányolt a nolimpia' mozgalom mellett, amikor a fenti 'hír' is megjelent és nyilván tervezi is ezt még hosszú évtizedekig. (Mármint nem a kampányolást, hanem például a lélegzetvételt.) Gondolom valakinek a Hajós András gyermekeit is fel kell nevelnie. Hát ő majd saját maga megteszi ezt. Ehhez viszont életben kell maradnia. Sportember (mindenhová bringával jár), fog az menni.

Tehát amit mától ne olvass, ne kattints rá, és még véletlenül se foglalkozz az ott megjelent hírekkel:

www.hirado-online.net

Az oldal egyébként nemcsak Hajós halálhírét terjeszti, de beszámol a veronai buszbaleset okáról ugyanúgy (persze csak ha rákattintasz a cím alatti videón a facebook-megosztásra, addig az oldal semmit nem 'mond'), mint az arról ötven éve halott asszonyról, aki valamelyik nap besétált a falujába. Na. Érted.....!? Nem is maradt más hátra, minthogy további kellemes, álhírmentes napot kívánjak neked kedves Olvasóm, remélem ezúttal is segíthettem.

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr6612263200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása