TROLLVADÁSZAT 1.
2017. február 15. írta: thejaszaic

TROLLVADÁSZAT 1.

Hello kedves Olvasóm!

Ahogy azt tegnap a NYÍLT LEVÉL AZ ARC NÉLKÜLI FOS EMBEREKNEK címmel a http://thejaszaic.blog.hu/2017/02/14/nyilt_level_az_arcnelkuli_fos_embereknek linken megígértem, máris belefogok áldásos tevékenységembe, és szépen sorba veszek mindenkit, aki szavaival árt a közbeszédnek, vagy súlyos módon vét a közerkölcs ellen. Mindjárt itt is van, jól azonosítható módon az első trollharcos:

 

16648993_1856993851256177_4719670027686651186_n.jpg

Igazából nem kérek sokat. Sőt szinte semmit. Csak azt szeretném, ha István Mezei is megtanulná, -pedig ránézésre már nem egy fiatal ember- hogy egy elhunytról SOHA semmilyen körülmények között NEM BESZÉLÜNK ÍGY!

Különösen nem nagy nyilvánosság előtt, ez ugyanis már önmagában is kegyeletsértés! Ha István Mezei pedig véletlenül azt sem tudná, hogy a fenti sorainak lejegyzésével elkövette a Btk.  228. §-a által is Kegyeletsértés-nek aposztrofált bűncselekményt, mely az emberi méltóság elleni bűncselekmények közt található egyébként, hát most szólok: - elkövette és akár két évet is kaphat érte!

Mi nem vagyunk sem hozzátartozók, sem pedig hatóság (a második fordulatra mindjárt bővebben kitérek), hogy a törvény erejével mozdítsuk ki István Mezeit arról az erkölcsi pontról, ahol most áll. Azonban mi vagyunk -ha úgy tetszik- ennek a most elkezdett harcnak a hadserege, maga a nyilvánosság!  Amit István Mezei tett, az már nem tartozik a szabad véleménynyilvánítás körébe, hiszen bejegyzésével sértette az elhunyt rendőr becsületét, emberi méltóságát és A RENDŐRNŐ már nem tudja megvédeni magát.

Ezért most arra kérek minden eme cikket olvasó jóérzésű facebook-lakót, hogy tegye meg a következő lépéseket: - keresse meg mindenki István Mezei-t. Kérek mindenkit -miután eléggé szokványos névről van szó- hogy a profilképet is használjátok az azonosítás során (nem lenne jó tévedni), majd az adatlapra kattintva tiltsátok és jelentsétek az 'urat'. Ha kellő számú jelentés érkezik, Mezei e fenti mondataival örökre kiírta magát a facebookról.

És még valami: - bár a kegyelti jog elsősorban a hozzátartozókat illeti meg, ám meglepő módon -és jelen esetben- az ügyészt is, ha az elhunyt jó hírnevét sértő magatartás közérdekbe ütközik. Így, ha valaki olyan is olvassa e bejegyzést, aki szakmailag is érti ezt az utolsó mondatot, és tudja is, hogy mit kell tennie, hát ne legyen rest az alapügyben már most is eljáró ügyészt erről a sajnálatos fejleményről értesíteni. Remélem segíthettem.

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr312262254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása