BŐNY! Traffi az, te szarházi!
2016. október 27. írta: thejaszaic

BŐNY! Traffi az, te szarházi!

Hát, már itt tartunk. Mint ahogy azt te is olvashattad kedves olvasóm, tegnap a Győr-Moson-Sopron megyében található Bőnyön, tűzharcba keveredett a rendőrség egy helyi lakossal, akinél -illegális fegyvertartás gyanúja miatti házkutatás céljából- jelentek meg a rendőrök. A lövöldözésben az intézkedő rendőrök egyikét fejlövés érte, melynek következtében ő a helyszínen az életét vesztette és egyes sajtóhírek szerint egy másik rendőr is megsérült, ám ezt a rendőrség ma reggelig nem erősítette meg.

bőny rendőrgyilkosság hungarista gyilkos

Az elkövetőt, egy  -szélsőségesen jobboldali nézeteiről  elhíresült- hetvennégy éves férfit, aki a lövöldözés során maga is megsebesült, és aki az eset után elbarikádozta magát, a rendőrség végül a helyszínen elfogta. Ugyanott orvosi ellátásban részesült, majd a győri kórházban hasi lövéssel operálták meg.

Ennyi a hír. Se több se kevesebb, (nagyjából a médiában megjelent sok bla, bla, bla-ból ennyit lehet kihámozni, ha ésszel olvassa el az ember a híreket és én ennyit is írok le ) mert -ahogy eleddig bármikor tettem- sem konteókat nem szeretnék az üggyel kapcsolatban gyártani, sem pedig találgatásokba nem bocsátkoznék azzal kapcsolatosan, hogy hogy volt, mint volt, mert arra meg ott a Központi Nyomozó Főügyészség, az eset kapcsán nyomozást végző hatóság, az ő dolga a nyomozás és nem az újságíróké, vagy épp a bloggereké.

Amért én 'tollat ragadtam': - a legfontosabb: ITT IS SZERETNÉM ŐSZINTE RÉSZVÉTEMET ÉS KÖSZÖNETEMET KIFEJEZNI PÁLVÖLGYI PÉTER RENDŐR ALEZREDES ÚR CSALÁDJÁNAK!

A másik:  - nem tudom, hogy úgy általában ki mit gondol erről az ügyről, vagy arról a rendőrnyomozóról, aki tegnap elhunyt a lövöldözésben? (Hozzáteszem, hogy egyes vélemények -melyek egyébként szintén tegnap kiverték nálam a biztosítékot- nem is nagyon érdekelnek.) De! Szerintem egy egészséges lelkületű- és gondolkodású, becsületes felnőtt ember a következőket gondolja:

Tegnap, a rend és a biztonság fenntartása érdekében a rendőrség azért, hogy másokat, az átlagos békés polgárokat egy veszélyes gondolkodású, maga köré hasonlóan szélsőséges nézeteket valló embereket gyűjtő, közveszélyes, fegyveres őrült ne veszélyeztethessen, intézkedett egy bőnyi helyszínen, ahol sajnálatos módon tűzharc alakult ki, melyben az ország egyik rendőre, ÉRTÜNK ÉS KVÁZI HELYETTÜNK, az életét vesztette!

Ehhez képest viszont olvastam tegnap olyat, hogy az nemcsak belőlem, aki egykoron kollégája is volt a tegnap elhunyt rendőrnek, de megítélésem szerint minden tisztességes, jóérzésű, józan gondolkodású magyar emberből JOGOS felháborodást (esetemben fékezhetetlen dühöt ) váltott, váltana ki! De nem szaporítom a szót, beszéljen helyettem az alant látható fotó:

bőny rendőrgyilkosság hungarista gyilkosNem takarom ki a nevet, miután ez az 'ember' egy közösségi oldalon azzal együtt vállalta a 'véleményét', bár azt erősen kételem, hogy Pikachu-nak bármilyen köze lenne egy ekkora idiótához. (Már, ha ennek az agyatlannak az  oldalán a profilkép helyén látható fotóra gondolok.)

Kérdezem: - mi köze mindennek Orbánhoz, 'kettőezerhathoz', Gyurcsányhoz, bármihez a múltban, vagy úgy a politikához egyáltalán? Kérdezem: - hogyan mosódhat össze ez a tegnapi esemény bárkinek az agyában bármivel, ami jelen politikai közéletben zajlik?

Kérdezem: - az NNI nyomozójának mi köze a traffihoz? (Figyelj csak faszfej! Még a traffi szót sem tudod  helyesen leírni! Hát hogy mersz te vélemény alkotni bármiről, ami a rendőrséghez kapcsolódik?! )

Kérdezem: - amikor meghal egy rendőr, egy fiatal ember, akkor hogy meri venni a bátorságot bárki, ISMÉTLEM BÁRKI!, hogy ilyen szavakkal gyalázkodjon? Kérdezem: - amikor mindannyiunkért meghal egy rendőr (érted is, te szarházi), akkor hogyan juthat eszébe bárkinek is örömködni? Mi van te nyomorult?! Apád rendszeresen vert, vagy csak néha? Az nincs meg neked, hogy annak az embernek a családja, a barátai és a kollégái, valamint az ország összes rendőre és minden jóérzésű lakója most őt gyászolja? Amúgy te tökéletesen hülye vagy? Vagy csak pszichopata?

És itt hosszú szünetet kellett tartanom, mert a fenti sorok után általam még megfogalmazottak már semmilyen körülmények közt nem jelehetnek meg úgyhiszem, mert akkor semmivel sem lennék különb Dobos Pikachu Gábornál. Annál a véglénynél, aki ezt tegnap meg merte engedni magának!

Dühönghettem volna nyilván én is egy közösségi oldal hozzászólásában, de azért nem tettem és azért szenteltem mindennek egy blogbejegyzést, mert így sokszor többen láthatják a véleményemet!

Kérdezem mikor jutunk el odáig, hogy felfogjuk: -  az egyik vezető baleseti ok a gyorshajtás, mely esetek sokszor halállal végződnek és ezért a traffi? (Mert iszonyatosan felelőtlenül közlekedünk, még így is! ) Mikor jutunk el odáig, hogy felfogjuk: - ahogy a bőnyi eset is megmutatta, a rendőrség értünk van és nem ellenünk!!!! Kérdezem: - van-e helye, a rendőröket gépkarabállyal fogadóknak, ugyanúgy, mint a dobospikachugáboroknak' a társadalomban? Erre még válaszolnék is: - nincs!

Csak két dolgot még: - hosszú, egészségben töltött éveket kívánok Győrkös Istvánnak a bőnyi rendőrgyilkosnak azzal, hogy remélem a  börtönben fog szétrothadni és egy olyan szituációt, egy olyan élethelyzetet Dobos Pikachu Gábornak, melyben sikoltva könyörög a rendőrségnek segítségért, az életéért.

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr8712154809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása