Való Viláááááááág? Nebassz!
2016. szeptember 05. írta: thejaszaic

Való Viláááááááág? Nebassz!

Hello kedves olvasóm!

Bár tudom, hogy vezető téma a bejegyzés címéhez erősen hasonlító címen futó napi reality, ahogy azt is, hogy bármely médiafelület megnyitásával szinte biztosan összefutsz legalább egy, a témához kapcsolódó tartalommal, most mégis azt éreztem, hogy 'szólnom kell'! Némi előzmény:

vv8 a csapból is ez ömlik győzike kurvák buzik sittesek

Annak aki nem tudná (van ilyen?) elmesélem: - hogy van egy simán évtizedes magyar múlttal rendelkező műsorfolyam -több címen, több csatornán is futott, fut- melyben komoly  casting után (ahol minimum egy pszichiáter biztosan részt vesz), olyan meglehetősen műveletlen, buta,  ugyanakkor viszonylag alacsony IQ-val és talán még ennél is alacsonyabb EQ-val rendelkező -hogyis mondjam csak-, egyedeket  válogatnak össze, majd zárnak egy fullextrás börtönbe, akik személyiségüknél fogva viszonylag rövid idő alatt, szinte garantáltan balhézni fognak -mindenki mindenkivel- , egymásba akadnak (verbálisan, vagy épp szexuálisan) -mindenki mindenkivel- , köpnek, hánynak, szarnak, fosnak (olykor egymásra, vagy a jakuzziba ha az kell), köpködnek, hadonásznak és, ha a fizikai erőszak nem eredményezne azonnali kizárást még jól össze is vernék egymást. Ha azt mondom, hogy a szereplők minimum extrovertáltak, hát akkor rendkívül finom voltam. Hogy mindez üzletté érjen, a szép és okos 'villalakókat' (akiket ugye a sok-tízmilliós csúcsnyeremény motivál) a nap huszonnégy órájában kamerák veszik, majd a jó dramaturgiával megvágott anyag megy adásba, megy beszélgetős háttérműsorba, megy kedvcsináló előzetesbe stb......

A műsor saját reklámjai, a beharangozókhoz készült olyan riportok, melyekben az amúgy egyébként nagyon intelligens (üzleti szempontból is felkészült) műsorkészítők szólalnak meg, sajnos folyamatosan azt sugallják, hogy bizony ez itt a való élet, a hétköznapokból kiemelt és új környezetbe helyezett, teljesen természetesen viselkedő, normális mai fiatalokkal.

Vagyis a műsor (bevallva, bevallatlanul) egyfajta viselkedési mintaként is szolgál a már amúgy is szélsőségesen viselkedő fiatalok számára (tisztelet a kivételnek), valamint példa az ismertté válás, illetve a tanulás, a munka (valóban értékelhető teljesítmény) nélküli gyors meggazdagodás tekintetében is. Ez azonban szerintem rendkívül káros................

Annak tükrében pedig különösen az, hogy a sok évvel ezelőtti induláshoz képest ma már nincs ideje a műsort (és ezzel egy időben az eladott reklámidőt is) 'fogyasztó' nézőnek arra, hogy heteket várjon egy-egy csúnya nézésre, kiborulásra, köpködésre, ordítozásra, soft, vagy épp durva szexjelenetre (ki mire izgul ugye), így nyilván ez a válogatásnál fontos szempont lehetett. Mármint, hogy  a lehető leggyorsabban történjék a műsorban valami eladható.

Ezért viszont a műsorkészítők megtesznek mindent, hisz a börtönviselt, vállaltan escort, kurva, buzi, szexfüggő alacsony tűrőképességű, buta, sötét, beszédképtelen idióták magamutógató gyülekezete hamar tenni fog azért, hogy kialakuljon a vihar a luxusbiliben, vagy, hogy az egyik, a korábbi videóiról már elhíresült (hírhedté vált) szereplő szavaival éljek: 'fröccsenjen a málna'. És ez nemcsak a válogatással érhető el, a szerkesztők szándékos feszültséget is generálnak olykor a 'villa' falain belül.

Hogy nézem-e? (Nyilván most ezt kérded.) Nem, nem nézem. Annyira nem, hogy -a lakosság jelentős hányadával ellentétben- nemcsak ezt mondom, de tényleg nem nézem.        A reklámokat, valamint a műsor részleteit a közösségi oldalakon megosztók posztjait már nehezebben kerülöm el, így volt módom a csating részleteibe betekinteni, valamint azt is tudom, hogy az egyik ilyen picsa már az első nap olyan sikeresen felitta' magát, hogy azután -butarészegen-, ha kellett lehajolva, ha kellett fekve (láttatva minden 'szakmait' már, ha nőgyógyászatilag szakmai az ember fia), de igazából kizárólag ruha nélkül volt képes közlekedni a 'villa' területén. Aztán szóltak neki, hogy itt bizony mindenütt van egy kamera és a mutatványra nyáladzott akkor éjjel a fél ország. Na volt döbbenet! Mármint a nem túl okos szereplő részéről. Van ilyen.

vv8 a csapból is ez ömlik győzike kurvák buzik sittesek

A feleségem (kétgyermekes, fiatal, dolgozó anyuka), aki szintén nem veszi a fáradtságot még egy összefoglaló megnézésére sem, csak annyit mondott erről (egy beszélgetésben ahol az merült fel, hogy a közösségi oldala tele van ezzel a szarral), hogy: "......Való Világ? A f@szt!........"

És csakugyan. Hiszen miért nem azt mutogatják, ahogy élnek és dolgoznak, napi problémákkal szembesülnek, azokat megoldják, harcolnak, küzdenek, gyermeket nevelnek, nyaralnak, vagy annyira nem nyaralnak, hogy enni sincs mit, állást keresnek, számlákat 'tologatnak', összevesznek a felmenőkkel, buliznak a haverokkal, szomorúak, szerelmesek, tanulnak, megpróbálnak felkészülni az életre, vagy -fiatalként- már élik azt, a valódi világban. Ja!? Hogy az nem érdekes? Nem izgalmas? Nem eladható? Dehogynem! Az élet nemcsak szép, de sokszor bizony kellően izgalmas is. Egy ilyen 'profi' csapatnak pedig tuti menne, hogy a valódi életet úgy mutassa be, hogy a már kész tartalom egyszerre legyen eladható, izgalmas, pörgős és  jó példa is. Csakhogy ahhoz sokkal jobb, vagy más szakemberek, valódi élő, hús-vér szereplők (igazi emberek) és sokkal több munka kell, az meg még talán a 'profiknak' sem jön be. (Hogy a mindezért holmi negyvenmilliókat  kaszáló csúcs  műsorvezetőkről már ne is beszéljünk túl sokat ugyebár.)

vv8 a csapból is ez ömlik győzike kurvák buzik sittesek

És, hogy mi az én véleményem? Nem sok jó. Hosszas kifejtéssel nagyon nem is fárasztanálak, (nem is fárasztanám magamat) inkább átírtam a műsor címét:

VALÓ VILÁG 8 powered by:  Ömlik a Fos a Tévémből!

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr2312154835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása