A sommelier...............
2017. március 17. írta: thejaszaic

A sommelier...............

Hello kedves Olvasóm!

Annyi rossz dolog történt, történik manapság úgyhogy javaslom, kezdjük hát a pénteket inkább egészen jó egy viccel:

a_sommelier.jpg

Egy borkereskedés szerződött borkóstolója meghalt, így az igazgató hirdetést adott fel a megüresedett hely betöltésére. Egy elhanyagolt külsejű, részeges kinézetű férfi jelentkezett interjúra. Az igazgató kínosan törte a fejét hogyan is rázhatná le? Kezébe adott hát egy pohár bort s azt a jelölt megkóstolta:

- Ez egy Muscat. Három éves, északi lejtésű dombról, acél tartályban érlelve. Alacsony fokozatú, de még elfogadható...

- Helyes! - mondta az igazgató, majd a jelölt kezébe adta a második pohár bort is:

- Ez egy Cabernet -mondta a jelölt-  nyolc éves, délnyugati lejtésű dombról, tölgyfa hordóban érlelve nyolc fokra. Még három évig kellene hagyni a legjobb végeredményhez. - Telitalálat! - ismerte be kikerekedett szemekkel, ám  kelletlenül az igazgató, végül átadta a harmadik poharat:

- Ez egy Pinot Blanc pezsgő, magas rangú, exkluzív! - szólalt meg nyugodtan a részeges kinézetű. Az igazgató teljesen megdöbbent. Segélykérően a titkárnőjére pillantott. Az kiment a szobából, majd perceken belül visszatért egy vizelettel teli pohárral. A jelölt megkóstolta.

- Ez egy szőke, huszonhat éves. Épp három hónapos terhes, és ha még most se adja nekem ezt a kurva állást, megnevezem a gyerek apját is!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr1812344113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása