Azért ez így elég mocskos nem?
2018. október 16. írta: thejaszaic

Azért ez így elég mocskos nem?

Hello kedves Olvasóm!

 safe_image.jpgAnnyira elegem van már! Meg nincs. Egyszerre! Mármint a mai magyar valósággal. De, hogy ne legyen bajom vele, 2018. április 7-től igyekszem a lehető legminimálisabbra csökkenteni azt az információmennyiséget, amely politikai utalásokat tartalmaz. Ugyanakkor (ha ezek mellett azért szeretnél közéleti ügyekkel foglalkozni) nagyon nehéz nem meghallani ezt-azt.

 Így jártam a 444.hu egyik mai cikkével is. Ami egyébként egyértelmű politikai tartalom, mégis a mai magyar valóság egy szelete, mely -mondhatni- görbe tükre is egyben a mai magyar közállapotoknak. Naszóval' röviden:

 2018. Magyarországának Országgyűlésében az ellenzéki képviselő kérdést tesz fel, jelentős ügyben. Az államtitkár -aki nem mellékesen köteles válaszolni- a válasz helyett a kérdést feltevő képviselővel szemben személyeskedve, annak korábbi egyetemi oktatói teljesítményét kezdi támadni, ismereteit az ORIGO! egy cikkére alapozva, majd (rövid szócsata után) egyáltalán nem válaszol.

 És ami e mögött van: - az ORIGO cikke egy, az egyetemi tanárok hallgatói értékelését mutató oldal friss! adatain alapuló olyan cikk, mely úgy született, hogy az ORIGO 'újságírói' beballagtak az egyetemre, ott a képviselőt jól lepontozták, majd -hivatkozva az oldal adataira- erről megírták a képviselőt lejárató cikküket.

 DE VAN EGY KIS BIBI! Nevezetesen az, hogy a képviselőt, mint egyetemi oktatót értékelő adatok három évvel ezelőtt még kifejezetten jónak voltak mondhatóak, míg az ORIGO cikkében már nagyon rossz fényben tűnik fel a képviselő. Ami azért érdekes, mert a képviselő pontosan három éve nem tanít az inkriminált egyetemen.

Kár, hogy ennek az ORIGO újságírói nem néztek utána.

 És még egy gondolat: - az ORIGO amellett, hogy szervilis balfaszok gyülekezetének tűnik (dehát' önálló gondolatok nagyon amúgy sem kellenek oda nyilván) azért vaktában nem lövöldöz, ennyire MÉG nem hülyék.

 ÚGY TŰNIK, KIZÁRÓLAG POLITIKAI MEGRENDELÉSRE DOLGOZNAK, vagyis akárkit nem járatnak le. Csak azt, akire utasítást kapnak. A megrendelést ezesetben is leadták. Nem volt a képviselőről 'hír', hát kreáltak. Azért ez így elég mocskos nem? Remélem segíthettem.

(Az említett cikket 444.hu/2018/10/15/az-oktatasi-allamtitkar-valaszol-azt-irjak-rolad-az-interneten-hogy-hulye-vagy linken találod.)

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr1314304713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Midnight Rum 2018.10.16. 20:58:19

Ja azt hittem hogy a mostani "orbán lányát katonai géppel hozatták haza" fake newsről lesz szó :D

dunántúli gyerek 2018.10.17. 14:24:13

Hianypotlo egy ujabb klimahivo, alapjovedelem-hivo fuggetlen lipsiblog.

Fülig José 2018.10.17. 14:24:45

Fasssszomat kell foglalkozni a zorigóval...kérdés, hogy az ott szolgálatot teljesítő firkászokkal mi leszen ha a vajda bukik..? Életfogytig háztartásbeli vagy kötél? Én nem kockáztatnék...

Nagy Anita Sv 2018.10.17. 14:24:56

@Midnight Rum: teljesen elkepzelhetetlen hogy a lany ilyet tegyen..:)
süti beállítások módosítása