A mindenhez (IS) értőknek.......
2018. január 25. írta: thejaszaic

A mindenhez (IS) értőknek.......

Hello kedves Olvasóm!

Egy néhány másodperccel ezelőtt keletkezett facebook-posztomat szeretném ezen a felületen is megosztani, ha esetleg ott nem olvastad volna. Csak mert tényleg dühítő folyamatok tanúi lehetünk. Ime:

TÉNYLEG ITT TARTUNK? Idézet egy posztból (szerkesztve) és a véleményem.

NÉHÁNY PERCE "....felugrott egy téma a facebookon. A helyszín Budapest. Egy koldus/hajléktalan egy a kutyussal ül a villamosmegállóban. Emberünk felháborodva ír egy posztot, hogy az a szegény kutya ott ül a földön a hajléktalannal.
Megpróbálta elvenni tőle a kutyát (!), de nem adta oda emberünknek a 'szemét állatkínzó'. A hozzászólók már mentőakciót szerveznek a kutyinak. Erre egy másik hozzászóló felállt egy pofonért és meg merte kérdezni, hogy esetleg a koldus nem szegény-e, hogy ott dekkol?
Na megkapta a magáét az "állatvédőktől" jó hogy nem már az ember érdekli amikor ott egy állat! Itt tart most az emberiség? Igen, itt tart most az emberiség! ....."

EDDIG A POSZT. ÉS MOST JÖHET IS A VÉLEMÉNYEM:

Tele van a tököm ezzel! Kurvára tele van a tököm ezzel! Mi (magyarok) -legalább is itt a facebookon- mindig mindent túltolunk. Az állatvédelmet, a prüdériát, a politikát, a fotelforradalmakat, a cigánykérdést, a nemzeti öntudatot, és még sorolhatnám.

Tele van a facebook olyan állatvédőkkel, akik bárkit megölnének egy kutyáért. Olyan véresszájú fotelforradalmárokkal, aki elsőként bújnának az asztal, vagy egy apró hokkedli alá, ha az amit egyébként naponta leírnak, be is következne. nevtelen.png
Olyan 'nagymagyarokkal' akik reggeltől estig verik virtuálisan a digitális mellüket, miközben fogalmuk sincs arról, hogy minimum szláv, török, sváb, esetleg zsidó vér is csörgedezik az ereikben. 
Az ilyen össznépi gyilkos reakciókat meg különösen rühellem, pedig ez jellemző csak igazán. Tömegpszichózis a gépek előtt!

Itt mindenki állatvédő, itt mindenki kurvára magyar, itt mindenki a nemi-, a szexuális-, a pénzügyi-és minden egyéb erkölcs bajnoka!

Itt mindenki tudja a megoldást mindenre, itt mindenki kezében ott a szent Grál, miközben odakint meg rothad a világ. Igen, még az is melyben ezek a 'forradalmárok', ezek az erkölcscsőszök, ezek a Nobel Díjasok, ezek a legjobb tanárok, szülők, kutyatartók, megmondók élnek.

HÁT NEM FURCSA? Ha csakugyan ennyire értenénk a körülöttünk zajló világot és nem bújnánk a virtuális ismeretlenség, a mondvacsinált problémákon való vérhörgés', az ál-magyarságtudat mindent megmagyarázó, az ál-mindenhezértés' mindenhez IS értő pajzsa mögé, hanem kicsit kitekintenénk, kicsit előbújnánk a monitoraink mögül, kicsit a saját életünkben kezdenénk el rendet tenni (és nem a másokéban vájkálva tobzódni a like-okban mért pillanatnyi sikerekben) akkor a világ is szebb hely lenne talán. Talán egy picivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://thejaszaic.blog.hu/api/trackback/id/tr2713602291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.01.25. 21:04:13

Te pedig ezt toltad túl nagyon a blog.hu-n.

Szerintem legközelebb, mielőtt leülsz a gép elé, inkább menj ki, és sétálj egyet. Ha lehiggadsz, nem hordasz össze ennyi általánosító, megalapozatlan, összefüggéstelen zagyvaságot. De lehet, hogy az sem segít.

Bolshevik 2018.01.25. 21:05:01

Igen, és ráadásul ez csak és kizárólag a magyarokra jellemző, mert.... őőő.... miért is?

Fogalmam sincs miért hiszed, hogy más nemzetekben nincs megmondóember meg likevadász meg a többi.

antisocialnetwork 2018.01.25. 21:05:14

Nem kötelező, és nem alapvető követendő, a Facebook-on fent lenni.

fenrirr 2018.01.25. 21:06:38

Hát az állatvédők olyan mételyei és káros egyedei az emberiségnek mint a sötét zöld környezet védők (nem a környezetvédelemmel van bajom csak az inkább szén mint atom tudományellenes hozzáállással), a vegánok vagy a feministák. Az állatvédők azok akik össznépileg keresztre feszítenének már vád alapján egy embert és élvezettel ecsetelik össznépileg, hogyan kínoznák halálra az illetőt, miközbe nem értik, hogyan teheti meg egy ember ugyanezt egy állattal amit épp élvezettel képzelnek el egy emberrel. Beteges undorító társaság akik kutyákat tartanak 30m2-es lakásban ezzel a kutyát is kínozzák meg a földünket is tönkreteszik a teljesen felesleges és értelmetlen állattartással. Gyereket persze nem vállalna, hogy esetleg ne öregedjen el a társadalom és legyen nyugdíja is, de persze az a válasza erre, hogy túlnépesedés van (hát európában és amerikában baromira fordítva) illetve, hogy ebbe a szar világba (ami sokkal jobb mint amiben valaha ért bármelyik ember) minek csináljon gyereket és úgyse tudná eltartani (persze tized ennyiből valahogy ment az őseinek több gyerek is )

thejaszaic · facebook.com/fromthebackgroundblog 2018.01.25. 21:15:25

@zord íjász: Szia! Ha egy kicsit jobban elmélyülsz a 'kommentvilág irodalmában', akkor te is megállapíthatod, hogy van abban valami, amit írtam. Túltoltam? Lehet, de ne ijedj meg, nem vagyok egy ideges alkat (a séta szokott működni), csak másképp nem hát, nem üt a poszt. De úgy tűnik működik, mert te is 'tollat ragadtál', hogy véleményt nyilváníts. Barátsággal: - a szerző. ;)

thejaszaic · facebook.com/fromthebackgroundblog 2018.01.25. 21:18:02

@Bolshevik: Nem hiszem és nem is tudom. Csak itt élek, itt olvasok, itt látom, hogy hogyan működünk mi magyarok. És hát sokszor, nagyon sokszor nem jól. És ez rossz. Ez ellen emeltem fel a szavam.

thejaszaic · facebook.com/fromthebackgroundblog 2018.01.25. 21:22:19

@antisocialnetwork: Tökéletesen igazad van, egyáltalán nem kötelező. Mazochista sem vagyok, meg troll sem (hisz magamat adom a bejegyzéseimhez), de egy bloggernek (ha a közel tíz éves ilyen irányultságú már nevezhetjük így) majdhogynem muszáj. Ugyanis egyrészt elég jó katalizátora a személyes fejlődésemnek, másrészt a téma is olykor a szociális média aszfaltján hever. Pont mint most. :)

thejaszaic · facebook.com/fromthebackgroundblog 2018.01.25. 21:28:39

@fenrirr: Az állatok védelme jó! Fontos és hasznos. De az soha nem fért nekem sem a fejembe, hogy némelyikük hogyan ragsorolhat így. Tetszik, vagy sem, de egyetlen kutyát sem tudok az ember elé helyezni.
Hozzáteszem, az állatkínzás emberi dolog, amit szintén fel nem fogjátok, de (mint ahogy valaki feljebb ezzel 'vádolt') én nem általánosítok. Nem egyedekről, vagy csoportokról, sokkal inkább jelenségekről, nagyon rossz irányokról beszéltem. :)
süti beállítások módosítása